Внатрешно уредување

Со понудата од најдобрите собни растенија и големиот избор на керамички и пластични саксии претставуваме синомим за нешто убаво, идеално и навистина брзо решение за збогатување на вашите домови, канцеларии, продавници со чувство на природа во која ќе можете целосно да уживате. Грижата за растенијата ја превземаме на наша одговорност со екипата составена од стручен кадар за одржување на растенијата во вашите домови, канцеларии, дворови.

Потпомогнати од најквалитетните додатоци за растенија како:

  • збогатена земја приготвена за садење директно во неа
  • течна прихрана за зелено лисни и цветни растенија
  • дрвен декор во повеќе бои
  • сјај за листови
  • разни врсти на декоративни материјали